Verzenden, retourneren en klachten

Verzenden

Wij streven er naar om uw order zo snel mogelijk te verwerken en er voor te zorgen dat uw artikelen zo snel mogelijk bij u thuis aankomen. Al onze artikelen vertrekken meteen na betaling op de post en komen dus ten laatste 3 dagen na betalng bij u thuis aan (tenzij anders vermeld).
Verzendkosten:

 • Voor België: 
  • € 5 voor elke bestelling kleiner dan 50 EUR.
  • Gratis voor bestellingen vanaf 50 EUR
 • Voor Nederland (en andere landen): 
  • € 6,40 voor elke bestelling kleiner dan 100 EUR.
  • Gratis voor bestellingen vanaf 100 EUR.

De verzendkosten zullen steeds zichtbaar zijn bij afrekening van uw winkelwagen.

Retourneren

Om een retour zending aan te vragen neemt u contact op via e-mail naar [email protected] of telefonisch op 0032 (0)495 633 824 of via de klantenservice pagina. U ontvangt dan binnen 24 uur instructies betreffende de retourzending.

Je hebt tevens de mogelijkheid om je bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Om hiervan gebruik te kunnen maken meld je je retour aan op www.kidsandcolors.be.
U geeft aan dat u uw geld graag retour ontvangt. Ook hiervan ontvang je een bevestiging per e-mail. Let op bij geld terug:

 • Retourkosten zijn voor rekening van de klant!
 • Zodra de goederen weer in goede/originele staat bij ons binnen zijn, storten we het betaalde bedrag binnen 21 dagen weer aan u terug.

Let op : Alleen producten met originele verpakking kunnen worden retour genomen. Voor artikelen die afgeprijsd waren bij bestelling krijgt u geen geld terug maar wel een tegoedbon ter waarde van het bedrag. 

Mocht niet aan bovenstaande eisen voldaan zijn, dan behoudt Kids and Colors zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Ook als de retourzending onvoldoende is gefrankeerd zullen deze kosten in mindering worden gebracht. Dit alles zal per mail of telefonisch met u besproken worden.

Klachten

Het kan voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent of dat iets niet is gegaan zoals je het had verwacht. Dat vinden wij ook niet fijn, en willen dit graag samen met je oplossen. Laat een klacht zo snel mogelijk aan ons weten via [email protected]